Flyttefirma

Husk men ikke mindst! Vi bærer med smil Din byrde.

Skal i flytte?

Står du overfor en flytning, enten som privatperson eller som virksomhed, hvor du har brug for et professionelt flyttefirma til at stå for transporten af alle dine ejendele og møbler? Så hjælper vi dig hele vejen. 

Ulrich Flytteforretning er et erfarent og billigt flyttefirma, som tilbyder flytteservice i hele landet. Vi kan derfor også varetage lige netop din flytning. Hos os er der ingen opgaver, der hverken er for store eller for små. Vores flyttefolk hjælper både, hvis du er erhvervskunde eller privatkunde med lige netop den flytning, som du har behov for. 

flytte08

Billigt flyttefirma i Jylland og resten af Danmark

Står du og mangler et billigt flyttefirma i Jylland, så er du landet det helt rigtige sted. Grunden til at vi hos Ulrich Flytteforretning er så effektive i vores flytning, er vores utrolig kompetente flyttemænd med gode erfaringer. Den erfaring vi gennem årene har opbygget, gavner os i hverdagen og giver os en lang række procedurer, der gør flytningen meget nemmere. 

Vi er et mellemstort og billigt flyttefirma beliggende i Kolding og Vejle med priserne i bund men med en top service og vogne med GPS i absolut verdensklasse. Vi følger alle opgaver helt til målstregen, hvilket vil sige, at vi ikke forlader dig, før vi er 100% færdige med netop din opgave. 

Landsdækkende flyttefirma

Hos Ulrich Flytteforretning kan vi varetage alle former for flytninger til konkurrencedygtige priser. Det betyder, at vi kan hjælpe, både dig der skal flytte over på den anden side af vejen, men også dig der skal fra Skagen til Sønderborg. 

Vi er et landsdækkende flyttefirma, der tilbyder billig flytning for både virksomheder og private. Det gælder både for dem, der skal flytte sammen, dem der skal flytte hjemmefra, dem der skal flytte i hus eller dem der skal flytte op på 9 etage. Vi har både det nødvendige udstyr og erfarne flyttefolk, som der skal til for at tage hånd om enhver flytning. Vi er bevidste, om det ansvar der følger med, når vi håndterer dine personlige ejendele. Vores professionelle flyttemænd vil passe på dine ting med største omhu og få det transporteret trygt fra A til B. Du kan derfor med god ro i maven booke os til din næste flytning. 

Vi elsker at flytte, og uanset om der er tale om privat- eller erhvervsflytning, så ønsker vi at blive din tættest alliererede i alle dine kommende flytteopgaver. Vi løfter alle flyttelæs, de tunge som de lette, og vi sætter en ære i at sikre dig din drømmeflytning på bedste vis. Med os ved hånden kommer du godt videre til dit nye hjem, og du er dermed sikret en god start på dit næste kapitel, uanset hvorhen, hvad og hvor langt du skal flytte. 

Vi har mange års erfaring som flyttemænd for både private og erhverv

Står du som privatperson og skal flytte, eller skal din virksomhed flytte i nye lokaler? Så mestrer vi hos Ulrich Flytteforretning både erhvervsflytninger såvel som privatflytninger. 

En privatflytning tager lang tid, hvis man kun er en eller to personer om arbejdet. Der skal både pakkes ned, planlægges transport og ikke mindst er der mange tunge løft involveret såsom møbler, diverse køkkenredskaber, bøger og lignende, som alt sammen vejer og dermed ikke er nogen nem opgave at flytte. Udover at skulle bære tunge møbler og flyttekasser ud til flyttebilen, skal de også løftes ind i det nye hjem. Har du bare en lille smule dårlig ryg eller andre skavanker, er dette en nærmest uoverskuelig opgave. 

Ejer du, eller er du en del af en virksomhed, som står for at skulle flytte i nye lokaler, er det også oplagt at kontakte Ulrich Flytteforretning. Her er igen rigtig mange ting, der skal tages forsvarligt hånd om ved nedpakning, såsom kontorartikler og inventar som for eksempel computere, printer, skriveborde, stole osv.

Især computere og andet elektronik kan være dyrt og erstatte, hvis det tager skade under flytningen. Det er derfor en god investering at lade professionelle flyttemænd stå for selve nedpakningen, løft og transport. På den måde mindsker du risikoen for tab af vigtige kontorartikler og inventar.

Hvad koster en flyttemand?

Der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at hyre flyttefolk. Dette afhænger blandt andet af, hvilket flyttefirma du vælger, hvor langt du skal flytte og hvor meget hjælp du har behov for i forbindelse med nedpakning, transport, løft og udpakning. 

Hos Ulrich Flytteforretning er du sikret billig flytning og vores priser ligger altså i den billige ende, ligesom vores timepris er yderst konkurrencedygtig og koster det samme, uanset om du står overfor en flytning til hverdag eller i weekenden – så er prisen den samme. 

Har du brug for at få en mere konkret pris på, hvad det vil koste dig at hyre en flyttemand fra vores flyttefirma, så har vi brug for lidt mere viden omkring din flytning for at kunne komme med en eksakt pris. Du kan derfor med fordel tage kontakt til os for at få et uforpligtende flyttetilbud. På den måde kan vi give dig en skarp og billig pris på lige netop din kommende flytning. 

Kontakt os hvis du har brug for et flyttefirma

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning? Eller er du blot interesseret i at få et flyttetilbud fra dit lokale flyttefirma? Som din flyttemand tager vi gerne en snak med dig om din flytteopgave, samt giver dig et gratis og uforpligtende tilbud. Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på telefon 76 30 74 01 eller sende os en mail på ulrich@ulrichs-flytteforretning.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål eller med et uforpligtende tilbud. 

Menu